I will be HiaTus!!
26 July 2013 @ 02:04 | 2 Comment [s]


Assalamualaikum n hye semua,oklah seperti korang baca tajuk entry kat atas tu.Julia nak bagitahu yang julia akan hiatus sampailah SPM habis.Julia tahu mungkin agak lama tapi julia nak fokus dekat SPM  so mungkin akan rindukan korang T_T.Okeylah kalau nanti korang follow julia lepas habis SPM baru julia akan follow korang balik.Lama right?? but korang kena bersabar sampailah julia follow korang balik.Bukan apa julia fikir julia harus bersedia for my big year exam,right??..Tapi jangan risau blog masih wujud lagi julia terfikir p0n nak delete blog ni :D.Mungkin julia akan blog balik lepas 4 bulan.Huhuhuhuh,lamanyer tapi is okey maybe julia rindukan korang.Sebab tu julia fikir sebelum julia hiatus julia ubah blog sikit.Cantik tak??(Ciss!!sempat lagi -.-)So,ini hari terakhir julia tulis entry until SPM habis.Huhuhuhuhuh,okeylah julia akan rindukan korang.Btw,pray for me okey..Adioss!!!.


#Cewahhh!!terlebih sedih lak.Hehehehe,oklah sampai disini sahaja entry julia.Bye n assalamualaikum :)

-SEE YOU AFTER MY BIG EXAM FINISH!-


Older Post | Newer Post
Some Word

-PS-hover the image for navigate

Navi



Hello i'm back!!...welcome to my wonderland..hope u like at here:)

Let's Talk!


Time machine!


The Credits!

Template by : мε αs נυℓια
Another: σηε , тωσ , тняεε and ғσυя
Full Edit : Your name

Best View at GOOGLE CHROME!